Informatie over
de Hambroekplas

Informatie over Hambroekplas

Wil je genieten van een heerlijk dagje recreëren in de natuur? Breng dan eens een bezoek aan recreatiegebied Hambroekplas, gelegen nabij Borculo. Dit prachtige gebied is het hele jaar door toegankelijk en biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud.

Of je nu wilt zonnen, vissen, zwemmen of kanoën, bij recreatiegebied Hambroekplas kan het allemaal. Het heldere water van de plas nodigt uit om een verfrissende duik te nemen op warme zomerdagen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende speeltoestellen te vinden waar zij zich urenlang kunnen vermaken.

Bovendien is recreatiegebied Hambroekplas ook nog eens zeer goed bereikbaar. Je kunt er met de auto gemakkelijk komen en er zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar. Ook met de fiets is het gebied goed te bereiken, dankzij de diverse fietsroutes die in de omgeving zijn uitgestippeld.

Informatie over de Hambroekplas in Borculo

Faciliteiten rondom de Hambroekplas

Recreatiegebied Hambroekplas in Borculo biedt een scala aan faciliteiten voor een ontspannen dagje uit. Er is een ruime parkeerplaats en fietsenstalling beschikbaar. Voor het gemak zijn er ook toiletten en douches aanwezig. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen en op het lig- en zonnestrand. Voor wie wil ontspannen, is er een grote ligweide. Bij de kiosk kun je terecht voor een verfrissend drankje, en er is een restaurant nabij voor wie iets uitgebreider wil genieten.

Faciliteiten op een rij:

Informatie over de Hambroekplas

Route van busstation naar Hambroekplas

Als je vanaf het busstation in het centrum van Borculo naar de grote fabriek van Friesland Campina wilt lopen, kun je twee routes nemen. Je kunt door het gemeentepark lopen of erlangs. Volg de weg tot je uitkomt bij de rotonde aan de rondweg. Aan de overkant van de rotonde vind je een groot gebouw. Volg vervolgens de wegwijzers richting de Hambroekplas om bij dit prachtige recreatiegebied te komen.

Parkeren bij Hambroekplas

Je kunt je auto gratis parkeren bij het recreatiegebied zelf. Volg vanaf de weg N315 de wegwijzers om bij de parkeerplaats te komen en geniet vervolgens van een ontspannen dagje in de natuur!

Route naar Hambroekplas

Vanaf de N315 vanaf Ruurlo of Neede staat Hambroekplas aangegeven op de wegwijzers.

Recreatiegebied Hambroekplas
Hambroekweg 10
7271 NA BORCULO

Meer Hambroekplas

Informatie over de Hambroekplas